Untitled Document
ქართული ჭაჭა

არსებობს ჭაჭის წამოების როგორც კუსტარული ისე ქარხნული მეთოდი, ჭაჭის დამზადების მეთოდი და რეცეპტი არ არის მუდმივი, ჭაჭის დამზადებითვის იყენებენ   ყურძნის ნარჩენს  , რომელიც რჩება ყურძნის დაწურვის შემდეგ, ძირითადად იყენებენ ყურძნის შემდეგ ჯიშებს: „რქაწითელი“ და „იზაბელა“, ორმაგი გამოხდის შემდეგ მიიღება 70 -80 გრადუსი სპირტის შემცველობის სითხე , რომელიც ზავდება წყლით და ინახება მუხის კასრებში.

შეკვეთის გაფორმება


კონიაკი - ქართული ჭაჭა
1 ბოთლის ფასი: 5 $ USD / 13.5 GEL
აირჩიეთ ვალუტა
მიუთითეთ რაოდენობა
ქვეყანა
ქალაქი
სახელი
გვარი
email
ტელეფონი
ტრანსპორტირება ---------
საერთო ფასი